Unieke kwalitatief mooie stijlvolle trendy steigerhouten meubels

Uw steigerhouten meubelmaker met jaren ervaring en kunnen nog op de ambachtelijke manier meubels maken, wij maken unike kwalitatief mooie stijlvolle trendy steigerhouten meubels, meubels worden met de hand gemaakt waardoor u altijd een authentiek meubel stuk heeft. Wij maken alle meubels voor in huis van woonkamermeubels tot slaapkamermeubels, van badkamer meubels tot keukens, wij gaan iedere uitdaging aan, met als resultaat,  U een tevreden klant.     

Als u ergens een meubelstuk heeft zien staan of u heeft een foto of u wilt een meubelstuk laten maken naar uw eigen idee, Dan kunt u bij ons altijd een gratis offerte laten maken.  

 


Waarom uw steigerhouten meubelmaker uw steigerhoutenmeubels wil maken.

Waarom wij uw steigerhoutenmeubels  of meubels van lariks hout/ Douglashout willen maken.

wij zijn meubelmakers met jaren ervaring en het is voor ons nog iedere dag een plezier om iets moois te maken.

Wij zijn een klein bedrijf en maken onze meubels nog op de ambachtelijke manier daarom zijn onze meubels altijd uniek.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat u jaren plezier heeft van uw meubels, zo wel tuinmeubels als de meubels voor in huis. (en niet voor een seizoen !!!!)

Kwalitatief kunnen wij zeggen dat u het bijna nergens beter kan krijgen daarom kunnen wij u ook garantie geven.

      

  


Waarom wij voor deze hout soorten kiezen

mijn stekje kiest  voor steigerhout, lariks/Douglas hout om dat je dat goed kan combineren met ieder interieur of u nou houdt van modern of van landelijk het kan allemaal, wij maken het zo dat het in uw interieur past.  

 

 

Dagbesteding.

 Mijn stekje is een dagbesteding gespecialiseerd in hout bewerking.

wij zijn ervaren meubelmakers die nog op de ambachtelijke manier meubels kunnen maken. Daarnaast hebben we jaren ervaring met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en autismespectrum . het is voor ons belangrijk dat onze deelnemers zelfvertrouwen krijgen, dat doen we door ze te leren wat zij doen ook belangrijk is. Het maakt niet uit wat ze doen  of wat ze maken ieder is even belangrijk, En het blijkt dat met wat begeleiding ze vaak meer kunnen dan ze zelf denken en hier door groeien waardoor ze met plezier  aan het werk zijn. Bij de dagbesteding wordt professionele begeleiding aangeboden. De deelnemers moeten het gevoel hebben dat ze een zinvolle dag invulling hebben, waar door ze zich waardevol voelen in de maatschappij. Door middel van een persoonlijk plan , kunnen persoonlijke ontwikkeling en leermomenten gecreëerd worden. de deelnemers moeten het gevoel hebben  dat ze in een veilige werk omgeving zijn , zo dat ze denken dit is mijn stekje. De deelnemers kunnen in kleine groepjes of individueel begeleid  worden.  

 

 Voor wie?

Deelnemers met een WLZ of WMO indicatie op basis van pgb kunnen bij ons terecht. Omdat er veel met hulpmiddelen gewerkt wordt, kan het werk door cliënten met uiteenlopende beperkingen gedaan worden. Het belangrijkste is dat de deelnemer plezier heeft in zijn werk.                                  Wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen, zo dat we de begeleiding kunnen geven die de deelnemers nodig hebben.