Diensten van uw steigerhouten meubelmaker

 

Steigerhoutenmeubels, en meubels van larikshout/ Douglas hout.

Wij maken steigerhoutenmeubels  en meubels van larikshout/Douglas hout dat doen we voor particulieren en bedrijven, ook maken we houten decoratie voor in en om het huis. Dit doen we in opdracht van onze klanten, ook kunt u ons vinden op braderieën, rommelmarkten, en beurzen.

   

Recycling.  

Uw steigerhouten meubelmaker doet ook aan recycling, als U  een meubelstuk wilt hebben van pallethout kan dat ook deze worden uit oude pallets gemaakt, als u oude steigerhoutenmeubels heeft kunnen wij deze of repareren of het hout gebruiken voor nieuwe meubels .ook deze meubels zijn stijlvolle, kwalitatief en trendy. ook de oude lariks houten schutting planken kunt U nog hele mooie stijlvolle meubels van maken.

 Restaureren.

voor her restaureren van uw houten meubels bent u bij ons ook aan het juiste aders, wij restaureren niet alleen houten meubels maar bijna alles wat van hout is en zo kunnen uw spullen weer jaren mee.


OP locatie.

Het kan voor komen dat U iets wilt laten maken door ons wat niet in de werk plaats gemaakt kan worden dan komen we dat op locatie doen. U moet hier bij denken aan, schuttingen plaatsen pergola’s, prieeltjes, ook schuren wij houten (vakantie) huizen en voorzien we ze van nieuwe olie zo dat uw (vakantie) huis er weer jaren tegen kan. Ander schilderwerk kan in overleg.

  

Heeft u een vraag of als u ergens een meubelstuk heeft zien staan of u heeft een foto of u wilt een meubelstuk laten maken naar uw eigen idee, Dan kunt u bij ons altijd een gratis offerte laten maken. Dit kunt u doen onder het kopje CONTACT, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op  

De nieuwst trend word  meubels van lariks/douglas hout

wij gaan iedere uitdaging aan, met als resultaat,  U een tevreden klant.      

Laat u verrassen door de kwaliteit en de prijs